Inkomstkällor för poolar

Poolar använder olika typer av inkomstkällor, och är för tillfället

  • Affilliateprogram
  • Offerttjänst
  • Banners

Affilliateprogram

Vi använder oss av olika former av affiliateprogram som exempelvis adtraction. Det innebär att när du som besökare klickar dig vidare via en annons eller en affilliatelänk till olika företag och sedan handlar utgår en liten del av intäkten till Poolar. Kickbacken betalas av företaget och priset för dig som slutkund är alltid detsamma. Inkomsten går till att kunna arbeta vidare med sidan och skriva bra och relevant innehåll till våra läsare.

Det står alla fritt att kontakta oss för att sätta upp ett affilliateprogram. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag.

Offerttjänst för poolpaket och poolbyggare

Poolar arbetar även med förmedling av leads på liknande sätt som offerta och andra offert och leadstjänster. Poolar arbetar hela tiden med att utöka denna tjänst för att erbjuda bästa service till våra läsare.
Kontakta oss vid intresse för ett eventuellt samarbete.
Se offerttjänsten för poolpaket
Se offerttjänsten för poolbyggare

Banners

Poolar arbetar med banners och tar då betalt per visning eller klick. Är du intresserad av att synas med en banner på Poolar, tveka inte att kontakta oss.

Inget av ovanstående intäkter påverkar vår syn på vårt innehåll. Där vill och ska vi vara oberoende. Har du åsikter om vårt innehåll, tveka inte att ställa frågor till oss.

Vi har också för avsikt att produktutveckla under kommande år varvid nya inkomstkällor kan vara aktuella. Har du intresse av att samarbeta med oss är det bara att kontakta oss.