Om oss

Hej och välkommen till Poolar.se! Poolar.se är ett digitalt magasin om pooler och spabad. Vi strävar efter, att på ett objektivt och informativt sätt, skriva om allt som rör pooler och spabad.

Vi utvärderar alla olika lösningar

Det finns mycket information om specifika pooltyper på återförsäljarnas hemsidor. Däremot finns det väldigt lite information där olika pooler jämförs och utvärderas. Det är utifrån denna aspekt Poolar.se uppstod.

Antalet poolstommar på marknaden blir fler och fler. Tillbehören utvecklas och blir fler, varför det idag är mer komplext än någonsin att välja pool. Poolar.se vill brygga kunskap om olika lösningar och vara mötesplatsen för poolköpare och poolleverantörer.

Research och ansvar

All information på Poolar.se utgår ifrån journalistiskt research och ibland även konsultation av personer i branschen. Informationen, jämförelserna och slutsatserna i våra artiklar är dock slutligen våra egna uppfattningar och ska därmed inte betraktas som absolut fakta. Det kan finnas fler eller andra lösningar och aspekter än det som presenteras på Poolar.se. Poolar.se tar inget ansvar för eventuell skada eller ekonomiska påföljder som kan uppstå utifrån vad som beskrivs på Poolar.se. Gör därför alltid din egen analys innan du fattar ett beslut eller följer en rekommendation som beskrivits på Poolar.se.

Innehållet på Poolar.se kan ej köpas. Om någon artikel eller del av artikel är sponsrad märks detta tydligt upp. Samma sak gäller för gästartiklar. Vanliga text eller banner-annonser märks upp tydligt. Läs gärna vår privacy policy, samt hur Poolar.se arbetar med inkomstkällor.

Poolar.se drivs av Skarstam Media AB, organisationsnummer 559155-5999 (innehar f-skatt).

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med oss maila på info@poolar.se.

/Jonas på Poolar.se