Kostnadsfri offert på pool

Välj typ av pool samt hur den ska byggas. Efter att du angett dina uppgifter och önskemål får du mellan 1-3 offerter beroende på val du gör, samt vart i landet du bor. Har du specifika önskemål skriv om detta i meddelandefältet. Du förbinder dig inte till något och tjänsten är helt gratis.

 • Skapa offertunderlag på 1 minut
 • Snabbt svar
 • Upp till 3 offerter för ditt poolbygge

  Välj ditt poolpaket
  GlasfiberpoolThermopoolTjällden poolStålpoolTräpoolBetongpool (solid)Osäker - vill diskutera

  * markerar obligatoriska fält
  Jag samtycker till poolar.se privacy policy  Tre enkla steg till din nya pool

  1. Fyll i formuläret

  Skriv in dina önskemål om val av pool, storlek och var du bor.

  2. Jämför olika offerter

  Du blir kontaktad och får mellan 1-3 offerter.

  3. Påbörja poolbygget

  Är du nöjd med någon offert kan första steget till din pool börja!

  Vanliga frågor och svar

  Vi försöker alltid återkoppla till dig inom någon dag. Har du specifika önskemål om vi ska ringa eller maila berätta det i meddelandet. Prova även vårt chat, vi finns där så ofta vi kan.

  Vår offerttjänst är helt gratis, och du förbinder dig inte till något.

  Fyll i att du inte vet vilken poolstomme som är bäst för dig och din tomt. Skriv att du önskar diskutera valet så hjälper våra experter dig.

  Det beror på vilken tid på året du bygger. På våren är det högtryck i poolbranschen och det kan vara svårt att få både materialet och hitta poolbyggare. Vill du ha din pool klar till sommaren måste du vara ute i mycket god tid. Tänk på att hösten är ett mycket bra alternativ att bygga pool på.

  Det beror på vilken pool du väljer, tillbehör, hur stor pool du ska ha samt hur mycket av arbetet du gör själv. En grov uppskattning är allt mellan 250.000 - 600.000 kr.

  Vi har ett stort kontaktnät med poolbyggare runt om i hela Sverige. Vill du även ha offert från en poolbyggare skriv det i meddelandefältet.

  Finansiera din pool

  Trygga säkra lån

  Jämför lån upp till 600.000 kr

  Vi har tagit fram ett samarbete med Lendo där du kan jämföra och hitta lägsta räntan för finansiering av ert poolbygge. Lendo hjälper dig till bättre lånevillkor.

  ANSÖK OCH JÄMFÖR - KLICKA HÄR